RELAX! wellnesspraktijk

Voor yoga & welzijn

Haverdreef 53

7006 LH Doetinchem

KvK: 55370365 

 

T:   06-23008900 

E:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FB: https://www.facebook.com/RelaxWellnesspraktijk 

 

 

Openingstijden praktijk per 1 jan 2018:

Ma:     13:00 - 17:00 en 19:00 - 21:30

Do:      13.00 - 17:00 en 19:00 - 21:30 

Yoga: op afspraak

 

 

Gesloten wegens vakantie op:

-28 okt - 3 nov 2019

 

Afzeggen / verzetten afspraak:

Mocht u uw afspraak willen afzeggen of verzetten, geeft u dit dan a.u.b. minimaal 24 uur van tevoren telefonisch door. Meldt u zich niet tijdig af, of komt u niet zonder afmelden, dan wordt er 50% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht. 

 

Betalingsmogelijkheden: contant en pin 

 

 

PRIVACYVERKLARING

Relax! hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en ik ga er dan ook zorgvuldig mee om. In deze Privacyverklaring wil ik in het kort uitleggen hoe ik dat doe.

  • Ik gebruik alleen uw gegevens waarvoor ze zijn bedoeld;
  • Als u een afspraak maakt komen uw gegevens in een systeem te staan genaamd Salonized, met hen heb ik een verwerkersovereenkomst wat inhoudt dat er zorgvuldig met deze gegevens om wordt gegaan. Ik geef uw gegevens niet aan partijen waar ik geen overeenkomst mee heb;
  • Als u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van Relax! worden uw gegevens verwerkt in het programma Mailchimp, waar ik tevens een verwerkersovereenkomst mee heb. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven voor deze nieuwsbrief; 
  • Ik heb passende organisatorische maatregelen genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Ik zal uw persoonsgegevens nooit doorgeven aan derde partijen die de gegevens kunnen misbruiken voor hun eigen doeleinden.

Mocht u vragen hebben omtrent de verwerking van uw gegevens kunt u altijd contact met mij opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar telnr 06-23008900.

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla