ESSENTIELE OLIEN: ONDERSTEUN EN VERSTERK UW GEZONDHEID OP EEN NATUURLIJKE MANIER

Al eeuwenlang worden essentiële oliën ingezet om onze gezondheid te versterken en te ondersteunen. Ik geloof in de kracht van de natuur en daarom heb ik ervoor gekozen mijn behandelingen te verrijken met essentiële oliën. Zo kan ik u nog beter helpen met het bereiken van ontspanning en een gezonde leefstijl.

Daarnaast gebruik ik de olie ook voor mezelf en mijn gezin, als natuurlijke oplossing voor klachten zoals verkoudheid, hoofdpijn en darmproblemen. Bent u ook geïnteresseerd in hoe u de oliën thuis in kan zetten om uzelf, uw partner of uw kinderen op een veilige en natuurlijke manier emotioneel en fysiek te ondersteunen, meld u dan aan voor een van mijn workshops. Het is ook mogelijk om een workshop bij u thuis te hosten als u het leuk vind om gezellig samen met uw vriendinnen of familie meer te leren over de oliën. Gaat uw voorkeur uit naar een meer persoonlijke benadering, dan behoort uiteraard een privéconsult ook tot de mogelijkheden.

Voor wie zijn essentiële oliën geschikt?

In principe kan iedereen baat hebben bij het gebruik van essentiële olie als natuurlijk hulpmiddel voor de gezondheid, van baby's tot mama's, van sporters tot mensen die moeite hebben om af te vallen. Zelfs honden en paarden kunnen met de oliën behandeld worden voor bijvoorbeeld angst, ziekte, of bij wondjes.  

 

STARTERKIT

Er zijn ook verschillende voordelige doTERRA starterkits verkrijgbaar met een complete EHBO kit voor de meest voorkomende lichamelijke klachten. Als u deze kit aanschaft ontvangt u ook nog eens een kortingsaccount waarmee u tegen 25% korting zelf oliën kan bestellen en u hebt hiermee recht op een gratis wellnessconsult. Wilt u meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen en dan help ik u graag verder.

Bekijk hier de verschillende starterskits

 

 

WAAROM doTERRA

Ik heb gekozen voor de essentiële oliën van doTERRA om verschillende redenen: de hoge therapeutische kwaliteit, het feit dat de oliën zuiver zijn en geen schadelijke toevoegingen bevatten en omdat de oliën van doTERRA met respect voor mens en natuur geproduceerd worden. De oliën van doTERRA hebben een merkbaar positieve invloed op mijn fysieke en mentale gezondheid en dat gun ik iedereen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla