Ontdek de gezichtsbehandelingen van Relax!

 

HET RELAX! HEALTHY SKIN PROGRAMMA

Ontspannen én uw huidconditie verbeteren? Yes please!

Met de zachte en toch krachtige producten van IK Skin Perfection kan elke behandeling op de behoeften van uw huid worden aangepast. Ontspanning staat centraal in elk van deze behandelingen, want een ontspannen huid is een stralende huid!

Meer informatie over de producten vindt u hier. 

   

RELAX & CARE

In deze behandeling draait het om comfort en het terugbrengen van de huid naar haar natuurlijke conditie

Bevat: welkomstritueel, reiniging, epileren wenkbrauwen, peeling, massage, masker en dagverzorging.

Duur: +/- 60 min.

Prijs: € 49.50

 


 

RELAX & RESET

De huid wordt versterkt en de conditie van de huid geoptimaliseerd door de toevoeging van serum infusions

Bevat: welkomstritueel, reiniging, epileren wenkbrauwen, 2x een serum infusion boost, massage, masker, dagverzorging en afsluiting met een kopje thee.

Duur: +/- 75 min.

Prijs: € 61.75

 


 

RELAX & RENEW

In deze behandeling is er meer aandacht voor huidproblemen zoals hyperpigmentering, rimpelvorming en de kwetsbare huid rondom de ogen.

Bevat: welkomstritueel, reiniging, fruitzuurpeeling, 2x serum infusionboost met bindweefselmassage, massage, masker en oogmasker, dagverzorging en afsluiting met een kopje thee.

Duur: +/- 90 min.

Prijs: €74.25

 


 

IK SKIN & AGE PROGRAM

IK Skin & Age Treatments: dé powerbehandeling tegen huidveroudering

 

SKIN & AGE RADIANCE PROGRAM: korte anti-age behandeling met een reiniging, fruitzuurpeeling, gommage, serum infusion, masker en massage van het decolleté, dagverzorging.

(Tevens aan te passen als korte behandeling voor de onzuivere huid, de gommage wordt vervangen door het verwijderen van onzuiverheden)

Duur: +/- 45 min. 

Prijs: € 45.00

Kuur van 4x + productpakket voor thuis: € 300

 

SKIN & AGE POWER PROGRAM: uitgebreide anti-age behandeling met welkomstritueel, reiniging, epileren, fruitzuurpeeling, gommage, bindweefselmassage met serum infusion, aanbrengen crème, oogverzorging en voedend masker waarna er een verwarmend gipsmasker wordt aangebracht om alle werkstoffen optimaal in te sluizen. Onder het masker ontspant u met een decolleté/schouder/arm massage.

Duur: +/- 75 min.

Prijs: €75.00

 

BINDWEEFSELKUUR

Een kuur van acht behandelingen waarbij de huid wekelijks wordt behandeld met een krachtig serum en bindweefselmassage. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt. Tevens worden rimpels minder zichtbaar en de huid zal zichtbaar stralender worden.

U ontvangt daarnaast een pakket van drie producten voor thuisgebruik om een zo'n optimaal mogelijk effect te bereiken. 

Prijs: € 327.00 (incl. producten)

 

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla