Balans in je leven...

 

RELAX! 30 DAGEN DETOX PLAN

Heb jij vage klachten zonder aantoonbare oorzaak? Klachten zoals constante vermoeidheid, een onrustige huid met roodheid, acne of eczeem, haaruitval, gevoelige darmen of overmatig transpireren kunnen wijzen op een hoog gehalte aan belastende stoffen in jouw lichaam. Het lichaam krijgt dagelijks veel te verduren door stress, luchtvervuiling, verkeerde voeding en belastende chemische stoffen in producten zoals shampoo en crèmes. Daarom kan het goed zijn om 1 of 2 keer per jaar je lichaam te helpen om al die belastende stoffen af te voeren door een detox te doen. 

 


Mijn 30 dagen detox plan is niet gebaseerd op vasten, smoothies of methoden die alleen op korte termijn resultaat geven. Wat ik wel doe is het toevoegen van natuurlijke supplementen om jouw lever en nieren te ondersteunen en om de darmen op te schonen en de darmflora weer in balans te brengen. Hoe beter deze organen kunnen functioneren, hoe beter jij je zal voelen! Uiteraard mag je van mij verwachten dat ik je ook aanvullende leefstijl- en voedingsadviezen ga toesturen, want een gezond lichaam begint bij de juiste voeding en voldoende rust en beweging.  


 

TIP: Wil je graag gewicht verliezen, maar weet je niet precies hoe je het aan moet pakken? Het 30 Dagen Detox programma is ook een heel goed uitgangspunt om je te helpen met afvallen!

 

Je kunt kiezen voor één van de volgende pakketten:

Doe het zelf detox: je ontvangt het detox pakket met 30 dagen plan plus enkele belangrijke tips op gebied van voeding en leefstijl.

Prijs € 209   NU T/M 10 MEI VOOR €199

All in detox: je ontvangt het detox pakket met 30 dagen plan en begeleidende mails met uitgebreid voeding- en leefstijladvies. Tevens neem ik tussentijds persoonlijk contact met jou op om je voortgang te bespreken. Extraatje: je ontvangt gratis een eigen kortingsaccount bij doTERRA waarmee je een jaar lang tegen korting producten kan bij- of nabestellen.

Prijs:  €299

 

Wat zit er in het Detox pakket:

- DoTERRA Lifelong Vitality pakket: Microplex VMz® Food Nutrient ComplexxEO Mega®Alpha CRS®+ Cellular Vitality Complex 

GX Assist® supplement voor het opschonen van de darmen en het aanpakken van ziekteverwekkers in het lichaam

PB Assist®+ Probiotic Defense Formula voor het in balans brengen van de darmflora

- Lemon olie, voor de dagelijkse ondersteuning van de lever en nieren

 

Om je aan te melden voor het 30 Dagen Detox Plan stuur je een mail met daarin jouw naam, adres en telefoonnummer vermeld naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 


 

 

Streef je naar een leven met minder stress en meer balans en vitaliteit?

Maak eens een afspraak voor een lifestyle consult. Hierin gaan we samen kijken waar jouw uitdagingen liggen op zowel fysiek als mentaal gebied en maken vervolgens een plan van aanpak. Elk plan van aanpak is uniek en persoonlijk, omdat ik kijk naar wat jij nodig hebt. Ik maak daarbij gebruik van verschillende tools, zoals voedingsadvies, massagetechnieken, yoga, ademhalingsoefeningen en oefeningen in mindfulness. Ook essentiële oliën kunnen daarbij als ondersteuning ingezet worden om blokkades op te heffen, je gezondheid te verbeteren of een diepere ontspanning te bereiken.

Je kunt kiezen voor de volgende opties:

Eenmalig consult en lifestyleadvies €50

Lifestyle pakket van intake + advies + 6 consulten €299

 

Vitaliteit op de werkvloer

Wilt u uw werknemers helpen om gelukkiger en gezonder te worden, zodat ze ook in hun werk optimaal kunnen presteren?

Neem dan contact met mij op voor een lifestyle plan voor uw bedrijf.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla