What's new?

 

LIFESTYLE CONSULT

De lente is een uitstekend moment om eens een frisse wind door je hoofd te laten waaien. Oude gedachten en patronen loslaten om plaats te maken voor nieuwe, positieve energie!

Voel jij je vaak ontzettend moe maar toch opgedraaid? Kom je slecht tot rust en blijft het in je hoofd maar malen? Ervaar je vage lichamelijke klachten waar je de vinger niet op kunt leggen of baal je van jouw gebrek aan energie? Misschien wordt het tijd voor een lifestyle consult om jouw leefstijl eens onder de loep te nemen.

Samen gaan we kijken naar essentiële factoren zoals voeding, beweging, toxische lading, stressfactoren en de balans tussen rust en inspanning. Zodra we helder hebben waar jouw uitdagingen liggen help ik je met een plan van aanpak, zodat je zelf aan de slag kunt om jouw leven in te richten zoals jij dat wil en meer balans te ervaren in alles wat je doet. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Voor meer informatie mag je mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak direct een afspraak via deze link.

 

 


 

 

Leren hoe je jouw gezondheid op een natuurlijke manier kan ondersteunen?

Meld je dan aan voor de basistraining essentiële oliën

 

Tijdens de training worden de 10 meest gebruikte oliën besproken die je als EHBO pakket in kunt zetten voor jezelf of je gezin. Je krijgt uitleg hoe en wanneer je ze in kan zetten en uiteraard mag je alle oliën zelf proberen. Na deze training ben je in staat om de olien in te zetten om je gezondheid en emotionele rust op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Eerstvolgende datum:  10 mei om 19:30 uur

Of meld je aan voor de Aroma Yoga special op 3 mei om 19:00 uur! Een heerlijke yogales, toegankelijk voor alle niveaus, waarbij we de oliën als ondersteuning gebruiken. Aansluitend kan je blijven voor een basistraining essentiële oliën. 

 Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla